Verlichting kiezen

Verlichting is een onderdeel van uw nieuwe huisontwerp dat alles met elkaar verbindt. Wanneer u een nieuwe woning bouwt, is de verlichting vaak een extra onderdeel dat u moet plannen. Dit is een geweldige kans om uw dramatische en creatieve flair te tonen, omdat u interessante en unieke manieren kunt ontdekken om uw huis te verlichten. Er zijn vele verlichtingsopties beschikbaar, als u geld wilt besparen of als u wilt uitspugen. Hier zijn enkele overwegingen bij het selecteren van uw verlichtingsopties.

Overwegingen voor de perfecte verlichting in uw nieuwe huisontwerp
Begrijp de functie van uw ruimte
Voordat u beslist welke soorten verlichting u in uw nieuwe woning wilt gebruiken, moet u rekening houden met de activiteiten die u in elke kamer gaat uitvoeren. Zo kunt u kiezen voor verlichtingsopties die een aanvulling vormen op uw ruimte en die u in staat stellen te leven zonder dat u wordt gehinderd door slechte verlichting. Gebieden zoals keukens of studeerkamers zijn het beste te voorzien van heldere verlichting waarmee u goed kunt werken, terwijl eetkamers of een leeshoek overweldigd zouden worden als ze overspoeld zouden worden met licht.

Dit kan moeilijk worden wanneer ruimtes multi-inzetbaar worden, zoals vaak het geval is in open, geplande woonruimtes. In dezelfde ruimte wilt u misschien goede verlichting voor het koken en het huiswerk van de kinderen, maar ook sfeerverlichting voor de eettafel voor een etentje.

Plan voor de grootte van uw kamer
Dit lijkt misschien voor de hand liggend, maar het is belangrijk dat u bij het plannen van uw nieuwe huisontwerp rekening houdt met de exacte grootte van elke kamer. Niet genoeg toebehoren en u kunt het gevoel hebben dat uw kamer altijd te donker en te veel is en de kamer zal te overweldigd zijn. Het is het beste om de locatie en het aantal aansluitingen vroeg in het bouwproces te plannen, om te voorkomen dat u extra kosten maakt voor uw elektricien en om ervoor te zorgen dat u een goed elektrisch plan heeft.

Kies de juiste globe glow
Lichten komen in verschillende temperaturen en het kiezen van de juiste bol voor uw ruimte is van vitaal belang. Dit is over het algemeen vrij rechttoe rechtaan. Warm licht (vaak met een oranje tint) moet worden gebruikt in ruimtes waar u van plan bent om te ontspannen; zoals een slaapkamer, woonkamer of eetkamer, terwijl een koel licht (vaak met een blauwe tint) moet worden gebruikt in ruimtes waar u van plan bent om te werken; zoals de keuken, de studeerkamer of de wasserij.

Kies een stijl
Het vasthouden aan een stijl in uw nieuwe huisontwerp zorgt voor een samenhangende stroom. Het kiezen van verlichting die past bij het gevoel van uw huis zal bijdragen aan dit gevoel het creëren van een compleet gevoel.

Begin uw zoektocht naar nieuwe huizen, land en bouwers.

Zoek op regio, voorstad of postcode

Zoeken op
Verknal je budget niet.
Het is misschien verleidelijk om te genieten van extravagante verlichting, maar het heeft wel een enorme impact op een kamer. Echter, als u uw budget op de verlichting blaast, zult u beperkingen hebben op andere aspecten van uw nieuwe huisontwerp. Het is van vitaal belang dat u tijdens het hele proces realistisch blijft en nadenkt over uw aankopen.

Investeer in duurzaamheid
Met 56% van de Australische huizen die momenteel inefficiënte verlichting gebruiken, is het bouwen van een nieuw huis de perfecte tijd om duurzame en kosteneffectieve verlichting te implementeren. Door te kiezen voor LED van CFL-bollen, hoewel deze in eerste instantie duurder zijn, wordt ongeveer 80% minder energie verbruikt, wat resulteert in lagere energiekosten en minder tijd om de lichtbol te vervangen.

 

Lichtinspiratie voor uw nieuwe huisontwerp
Hier zijn enkele fantastische verlichtingsopties om u te inspireren.

Voeg een beetje kleur toe
Creëer een magisch gevoel
Lagenverlichting met verschillende lampen
Simplistische opties
U kunt de diensten van een verlichtingsprofessional overwegen voor iets meer op maat, maar u kunt ons ook bellen op iBuildNew en onze telefoonadviseurs kunnen u in contact brengen met een voorkeursbouwer zodat u de verlichtingsopties kunt bespreken wanneer u een nieuwe woning gaat bouwen.

Led spots dimbaar van hoge kwaliteit tegen een Scherpe Prijs. Bestel nu bij de LED Specialist! Groot Aanbod, Snelle levering & Vakkundig advies. Dé online shop voor Led Verlichting! Gratis verzending. Achteraf betalen. Nergens beter en goedkoper.